I'm back !




26/4/2016
9.00 PM 

Hye ^_^

Hello uollss ! Dah lama Mieyra menyepi and tak bukak Mieyra punya blog kesayangan nie. Lama sangat. Dah dua bulan kot ! Lama kan.. Kenapa Mieyra menyepi ? Hahaha .. Mieyra mencari ketenangan sikit. Cehh ! Ketenangan lahh sangat kan.. 

Dalam tempoh dua bulan Mieyra tak taip or update anything. Tapi still Mieyra jenguk2 jugakk blog nie. Cuma Mieyra tak blogwalking and update jehh. Nak kata Mieyra busy... Sebenarnya jawapan tu antara ya or tak. Tak tahu nak pilih yang mana. Mieyra busy. Yup .. Busy lahh jugak dalam tempoh dua bulan tuhh. Sebab study assignment quiz test bagai kan.. Kalau tak busy tuhh lebih kepada Mieyra malas nak menaip. Sian blog aku nihh adehhh !

Sebab dah lama tak buat entry otak aku pun dah tepu nak pikir apa yang nak taip. Jejari manis Mieyra nie pun dah jadi kekok nak menari atas keyboard nie. Hahaha .. Siyess ~,~

Actually, there's a lot of story that i want to share and write. Tapi tak tahu nak mula daripada mana. Hahaha. Tapi tengok lahh .. Kalau Mieyra rajin Mieyra buat #Throwback nanti. *Kalau rajin k nampak sangat Mieyra nie pemalaihh. 

And untuk information korang, Mieyra sekarang dah mula cuti semester. Sebenarnya dah dua minggu dah but nak cakap jugak hahaha. But yeahh ! After struggle for final and terlebih homesick dalam minggu final tue sampai nangis2 nak balik rumah, sekarang Mieyra dah dekat kampung. Home sweet home lahh katakan ! Suka sangat ! Ye laa .. Dua bulan tak balik rumah. Rindu tau takk :*

Nah ! Mieyra belanja satu gmbar atas flight 3000 kaki permukaan bumi time balik Kelantan hari tue :)

Errr ~ Dah tak tahu nak tulis ape. Sampai sini je kot untuk kali nie. Nanti Mieyra update lagi. Yang mana follow blog Mieyra and tinggalkan jejak kat shoutbox tue nanti Mieyra membalas kunjungan kat blog korang pulakk. Mieyra perlu cari mood yang betul2 baik nak blogwalking~ Heee :D

Kbaii :)



No comments:

Post a Comment