Apabila kelas cancel ...




3/2/2016
8.54 AM

Hye ^_^

Hello uolls ! Lamanya Mieyra tak bukak blog kan. Bukan tak nak bukak sebenarnya, tapi sebab takde mood nak taip ape2 entry. Boleh pulak takde mood kan. Hehehhh .. Tapi bagi Mieyra, memang Mieyra dah lama tak bukak bende alah nie. Last update pun Mieyra promosikan sesuatu. Tue pun kalau korang perasan lahh. Tak perasan pun takpe Mieyra perasan sorang2. Hahaha... *Yang mempromosi tue Mieyra akan cerita kemudian

Nak kata Mieyra busy, tak jugak sebenarnya. Tapi.. Entah kenapa jadi malas nak taip entry nie. Bila bukak jehh balik n nak tulis macam sekarang, macam dah takde idea. Jari2 nie pun menari-nari dengan perlahan jehh. Ehh !

Mieyra takde ape nak cerita pun sebenarnya. Just nak update blog nie jehh. Memandangkan hari nie takde kelas n Mieyra mereput sesorang kat bilik nie. Baik Mieyra isi masa dengan blog nie haa. Silap ! bukan takde kelas. Kelas tue yang cancel... Lebih memilukan *Ceh memilukan tuhh Mieyra punya lahh semangat bangun awal, solat pakai baju siap2 bagaii tup2 kelas batal. Kau rasa ? Mieyra punya feeling pun sekarang nie dua dalam satu. 

Kerja aku pagi nie bila tahu kelas cancel. Selpiaq luhh sepukul !

Feeling dua dalam satu tue samada nak gumbira ke keciwa. Sebab kelas yang pagi nie kelas yang best. Mieyra suka. If let say pagi nie Mieyra mengantuk sekali pun, datang kelas dengar lecturer tue bercakap dah tak ngantuk dah. Bukan faktor lecturer okeyy. Kelas tue yang best.

 Tapi nasib baik jugak lahh Mieyra terasa sangat nak tengok phone pagi nie. Biasanya kalau kelas pagi Mieyra jarang bukak phone n internet. Kalau tak tengok whatsup dari group mau tak naya aku pergi kelas n stay kat kelas tue sesorang. Hahaha. 

Ape2 pun, nak buat macam mana. Kelas dah cancel n Mieyra takleh nak sambung tido memandangkan Mieyra dah tak ngantuk. Biasanya kalau takde kelas memang lepas solat subuh pun Mieyra tido lagi. Haa ! Bagus tak Mieyra hari nie. Jadi lahh seperti Mieyra. *Okeyy jangan kecam saya

Anyway, sekarang dah masuk bulan February 2016. Cepatnya masa berlalu kan. Mieyra rasa baru jehh semalam Mieyra buat entry untuk bulan lepas.. Semoga dipermudahkan segala urusan kalian semua pada bulan nie n di bulan yang akan datang. Amiin .. 


Esok malam ceq dah berangkat pulang ke kampung. Dapat cuti untuk CNY beb ! Tak sabaq ceq nak balik kampung. Ceq rindu wifi kat rumah tue. Ehh !


Kbaii :)

6 comments:

Ardilla Noorezan said...

Selamat bercuti!

atdfdzl said...

hai saya datang melawat + follow sini.

jemput unruk follow blog saya juga :)

http://fatihah-fadzil.blogspot.my/

terima kasih.

muhammad syahmi said...

Salam Cik,

Saya Syahmi dari http://hidup.my/ dan ingin menjemput untuk review
laman web kami. Kami sangat hargai jika Cik boleh review laman web kami.
Cik boleh hubungi saya dengan maklumat di bawah.

Terima Kasih.

Syahmi
syahmiruhaizat@gmail.com

muhammad syahmi said...

Salam Cik,

Saya Syahmi dari http://hidup.my/ dan ingin menjemput untuk review
laman web kami. Kami sangat hargai jika Cik boleh review laman web kami.
Cik boleh hubungi saya dengan maklumat di bawah.

Terima Kasih.

Syahmi
syahmiruhaizat@gmail.com

Nabila Syifa said...

Seronok dia kelas batal yeh..hihi

Aida Syifaa ♥ said...

suka kalau class cancel, tapi menyampah bila dah siap semua dah

Post a Comment