Segmen | Awak Orang Mana ?




2/1/2015
12.30 PM

Hye ^_^

Hello uollss ! First entry for this year. Ehem ehemm .. First entry of the year pun dah join segmen. Hahaha

Mieyra teruja sebenarnya dengan segmen kali nie. Tengok tajuk pun dah tahu kan? Awak orang mana ? Yup, excited nak kabo yang Mieyra nie orang mana..

Mieyra orang mana? Hehehe. Boleh teka tak? Elehh tak payah nak berteka teki lahh. Well. Mieyra orang Kelantan. Wahh ! Anak jati diri Kelantan nie boh ! Hahaha ..



Ape yang special negeri Mieyra nie. Ermm.. Ramai yang cakap, bila dengar jehh negeri Kelantan nie mesti teringat budu. Yess. Mesti budu is the best thing here. Budu memang best tau ! Orang luar yang tak pernah makan budu, bila makan memang akan suka. Macam hari tue, lecturer Mieyra tanya sape orang Kelantan. So Mieyra dengan senang hatinya angkat lahh tangan. Rupa-rupanya lecturer Mieyra nak kirim budu n bawak balik Penang. Adehh. Hahaha.

Banyak lagi perkara best kat sini selain budu tue. Tapi kalau cerita satu satu memang takkan habis. Kalau nak tahu bolah laa datang sini n rasakan sendiri. Terpromote pulakk hikkss. Hahaha

Warna untuk banner : #C2C2C2

So... Awak orang mana ?

Kbaii :)

7 comments:

sofie adie said...

ha'ah..dulu masa dok kelantan, budu tu dah jadi makanan wajib da..
apa2 pun salam kenal n selamat bersegmen miss naa!
^_^

NUR RAIHANAH said...

Orang kelantan selalunya semua cantik-cantik! hihiii. patutlah tuan blog ni comeyyy jee. salam kenal dari muar, johor! terima kasih sbb join yaa

Aienienka Peter said...

negeri yang paling teringin nak jejak... hehe

Anis Khalilah said...

Hai Mieyra.. Budu mmg best :)

Shikin Razali said...

Assalamualaikum..salam ukhuwah daripada saya Best of luck sis.. =D saya pun join segmen yang sama..

http://starlavenderluna.blogspot.my/2016/01/segmen-awak-orang-mana.html

Aqilah Azmi said...

Hi qila singgah dari segmen sama hehe.
FINALLY SEPP KITO JANGE WI PECOH HAHAH!
Qila parents kelantanese hehe kg umi di pasir mas hiks demo beloh mano mieyra? yayy jumpa geng yay haha
Qila orang Gombak btw huhu.

NUR RAIHANAH said...

http://www.bajuwarnacoklat.com/2016/01/banner-untuk-segmen-awak-orang-mana-dah.html

Post a Comment