Giveaway | Mini giveaway By "Si Chubby"




15/1/2016
3.19 PM

Hye  ^_^


Nak join klik banner k :D

Sebagai syarat penyertaan si chubby bagi satu soalan untuk dijawab. Soalannya adalah :

______________________________________

Apa impian korang yang sebenarnya ? And apa usaha korang untuk mencapai impian tu ? Kalau tak tercapai, apa korang akan lakukan?

______________________________________

Okeh impian Mieyra ada banyak sebenarnya. Cuma ada 2 main impian yang memang Mieyra target and nak capai impian tue. First, Mieyra nak nanti 10 tahun akan datang Mieyra adalah seorang yang berjaya dalam apa jua kerjaya yang Mieyra cuburi. Tak kira apa pun bidang tue asalkan Mieyra dapat jadi seorang yang berguna to my parents. Dapat hantar diorang pergi haji or umrah. Nak dapat rumah yang besar n nikah with someone that i love him very much. Dapat anak yang cantik n hensem. Cehh ! Hahahaha. Tapi betul lahh. Tue impian Mieyra. Impian aku suka hati aku lahh kan. 

Second, before my first dream happened. I just want to travel around the world with my lovely friends. Yup, travel termasuk dalam list impian Mieyra. Mesti ada yang tanya, kenapa dengan kawan? Kenapa bukan husband kan? Okeh ! Sebelum nikah mesti lahh Mieyra nak enjoy dulu dengan kawan Mieyra. Nanti bila dah kawin dah tak boleh nak buat semua tue. Dah tak boleh hangout sama-sama memandangkan kerja sebagai wife yang perlu dipikul. So.. Dengan husband tue lain cerita pulak. Sebelum nie pun Mieyra pernah travel dengan diorang. Pergi Langkawi. And that was my first time travel with them i felt very excited. Mieyra ada tulis kat SINI dan SINI. Kalau sudi baca lahh ^^ Tapi yang first time tue tak cukup lagi. Just like i said, i want to travel around the world with them. Nak pergi luar negara pulak untuk next vacay. In Sha Allah ^^

_____________________________________

Mieyra nak tag : Anis & Izyan

______________________________________

Kbaii :) 

2 comments:

Anis shafika said...

Tq for tagging me :D

Zizie Zainal said...

Hye thanks joined segmen zie :) List contestants dah update , jom blogwalking :)

http://sichubbyy.blogspot.my/2016/01/senarai-peserta-first-segmen-mini.html

Post a Comment