Segmen | Bloglist Encik Kidal 2.0




24/12/2015
3.00 PM

Hye ^_^

Encik kidal ada beri beberapa soalan untuk dijawab. And, i think i really to answer it. Cehh ! Macam soalan final exam. Hahaha ~~

1-Kenapa dan sejak bila korang jadi  blogger

Answer : Okeh sekarang Mieyra berumur 19 tahun. Mieyra start blogging masa umur Mieyra 16 Tahun. Jap nak kira hehehe. Lebih kurang 4 tahun Mieyra menjadi seorang blogger. Tapi blog lama Mieyra delete disebabkan masalah tertentu dan yang nie blog Mieyra yang terbaru. Kenapa Blogging? Ermm.. Sebab.. Mieyra seorang yang... Nak cakap macam mana ehh? Mieyra seorang yg tak suka bercerita tentang diri Mieyra kat orang lain. Tapi instead of tell my story to others, i ratter write about it. Sebab tue, Mieyra ada jugak cakap kat kawan Mieyra. "Kau nak tahu life aku, kau baca blog aku".  K itu je ~,~

2-Macam mana korang dapat banyak idea untuk update?

Answer : Just a simple answer. Bila nak buat entry, Mieyra akan pakai earphone n dengar lagu. Yup! Bila dengar lagu Mieyra akan jadi banyak idea nak taip. Tapi satu jeh, bila buat entry, i have to be alone. Mieyra takleh ada orang dukk tengok Mieyra menulis. Jadi tak syokk lahh kan. Orang tengok kita nak menulis. Kalau nak baca, bukak blog aku lepas aku taip. Hehehe

3-Berapa lama masa yang korang ambik nak tulis satu entry?

Answer: Depends actually. Most of the by half an hour maybe. Macam sekarang nie ambik masa lebih setengah jam. Sebab nak jawab soalan macam soalan exam kan muahahaha. Peace ^^

______________________________________________

Mieyra nak tag : Cik Yaanie

_______________________________________________


Korang pun join lahh. Segmen nie best tau. Boleh kongsi kongsi jawapan yang korang jawab. Kalau nak join klikk banner k.

Kbaii :)


2 comments:

sofie adie said...

kan? sangat tak minat bila menulis ada orang tengok..nak baca tunggu kita habis tulislah kan? ^_^

Mohd Zahiruddin said...

good luck:)

Post a Comment