Gone For A While


9/12/2015
5.14 PM

Hye ^^

Well.. Lama gilahh Mieyra tak update blog. Ade nampak dah sikit sikit batman, cicakman, lelabahman hinggap di penjuru penjuru blog nie haa. Sekarang pun nak sapu sikit biar bersih hehehe :p

Mieyra takde ape nak taip sebenarnya. Just nak update jehh. Bila bukak n ada banyak masa yang terluang nie, Mieyra try lahh "rembat" mana mana segmen or giveaway sebanyak mana yang boleh.

Ye lahh, routine Mieyra kan dah berubah. Dah tak macam dulu dulu lagi dah. U know.. the time Mieyra tengah enjoy dukk rumah tue. Takk ! Sekarang dah tak macam tu. Mieyra dekat kampus for my another semester. Korang pun dah tahu kan. Mieyra suka ulang ayat yang sama hahaha..

Sedikit demi sedikit lama lama jadi bukit. Ehh ! Bukan nak cakap pasal kiasan tue. Mieyra nak cakap yang sedikit demi sedikit, lama  lama esaiment Mieyra makin banyak. Yeahh ! My first week here boleh lahh Mieyra heap heap horayy dulu. Tapi dah masuk minggu kedua ketiga nie. Hmm. Haremm nak hurayy hurayy cam tue. 

And also, quiz test akan menjelma jugakk tak lama lagi. Nak tak hendak Mieyra kena face jugakk. I feel like *Arggghhh* nak lepaskan semuanya wehh ! Tak shanggup tak shanggup !!


*when the lecturer said next week will be the quiz, i will be like ...

Tambahan pulakk, kelas Mieyra ada ahli baru. Bukan baru sangat pun, lecturer bubar kelas jadi dua kelas jehh. Sem lepas tiga, sekarang tinggallah dua kelas kedekk kedekk.. Members of the class pun makin ramai lahh. Pack macam sardin bakk hang. Sampai sekarang Mieyra tak cam lagi ahli baru kelas Mieyra nie. Mieyra susah sikit nak hafal n cam muka orang. *Teruk jugakk aku nie. Peace

Well, dengan esaiment yang makin banyak, kuiz n test yang menghampiri, members dlm kelas ramai n jadual kelas ada dua tiga hari yang teramat sangat pack.. Nampak tak secara langsung Mieyra sibuk kejap. Kalah big bos hahaha. *Kdahh Errr~ Actually bukan sibuk sangat pun. Yup, i'm just like saje saje nak menyibukkan diri dari teringat akan seseorang. Whoaa ! Sape doe ? Okehh deep k deep. Jawapannya ... *Beepp* Terputus talian .. Hahaha

Tapi macam tue lahh, walau sesibuk mana pun Mieyra, Mieyra takk kan lupa blog kesayangan. Serius k serius. Walaupun blog Mieyra nie buruk, tak secantik blog bloggers yang lain Mieyra tetap sayang tau ! Sebab semua yang Mieyra rasa, benda yang Mieyra nak kongsi dengan korang semua Mieyra tulis kat sini. Alahaii.. Tetiba jadi sweet pulakk hahaha. Okeh dah. Takk lehh jadi sweet lelama, sebab nanti semut datang. Before semut tue datang gigit Mieyra yang terlebih sweet nie baikk Mieyra choww !

Adios syinyorita !

Kbaii :)

No comments:

Post a Comment