Alhamdulillah Top 16 Segmen Bloglist Encik Kidal



30/12/2015
10.12 PM
Hye ^_^
Entry kali nie pendekk jehh. Sebab Mieyra tak tau nak cakap ape pun sebenarnya. Shock, terkezut, terharu yang paling penting nak nangis pun ade. *Errr~~ Terover pulakk 

Well.. Nak dijadikan cerita tadi Mieyra bukak blog, Mieyra takk rase pun nak buat entry ke pape. Mieyra just blogwalking ke blog-blog yang lain. Mieyra suka sangat baca entry dari blog lain, espeacially blog yang cerita pasal life diorang. 

Tengah dukk syok baca tue, tetiba pulak terasa nak scroll bloglist Mieyra then terjumpa lahh post dari Encik Kidal nie. Encik Kidal umumkan Top 16 Segmen Bloglist. Yup, Mieyra yang join segmen nie terasa jugakk nak tahu sape yang top 16 tue kan. At first memang Mieyra tak sangka pun. Tapi bila dicheck balik, blog Mieyra antara top 16 tue. Hehehe

Terkezut wehh bak hang ! Berapa kali Mieyra check betuii ke idokk. Hahaha. Happy ? Of course lahh. Sape yang tak happy bila menang something or whatever.

Bukan bermaksud nak menunjuk ke ape. Cuma nak kongsi jehh kat sini. Bagi blog nie, yang nie buat kali pertamanya Mieyra tercalon dalam Top 16 segmen. So, i was very thankful. Mungkin hari nie rezeki Mieyra. Huhuhu .. 

Menang buat kali pertama nie membuatkan Mieyra makin semangat nak join segmen yang lain. Mane tahu kalau ada rezeki Mieyra dapat lagi kan. Ermm~ Mieyra terfikir jugak nak buat segmen sendiri. Tapi.. Disebabkan takde masa Mieyra tak boleh nak buat lagi. Ye lahh, sibuk sana sini. Mieyra takut Mieyra tak dapat handle. Sebab naik cuti nie Mieyra lagi lahh sibukk and i know that. In Sha Allah di masa akan datang Mieyra akan buat satu segmen or giveaway untuk blogger semua. Hikkss~~

Anyway, thanks again to Encik Kidal. Mieyra tak tahu dia buat permakahan macam mana sampai blog Mieyra pun boleh tercalon dalam Top 16 dia. Hehehe :D

Bollywood time ! Kaho Naa Pyaar Hai . Layan.. Hahaha.. Peace ^^

Kbaii :)