Tak nak balik Tam tam !

25/11/2015
8.37 PM
Hye ^_^
Not in mood, sedih, kecewa .. Tu semuanya feeling yang Mieyra rasa sekarang nie. Sebab... Sebab.. Sebab... Hari sabtu nie Mieyra dah kena balik ke pangkal jalan. Haa ! Dah kena balik Bertam untuk sambung semester 2 di uitm. Rasa macam kejap jehh dukk kat rumah nie haa. Pejam celik pejam celik dah kena balik Bertam n jumpa kolej kesayangan.


*Andai saje aku boleh undurkan masa.. Inginku undurkan waktu kepada masa mula mula semester break tu. Hahahaha~~


Nak dijadikan cerita, Mieyra baru jehh rasa feeling macam tuh. Pagi tadi tengah hari tadi takde pun. Malam nih jehh feeling ala ala tak sanggup nak tinggalkan home sweet home gituu. Pasaipa tetiba rasa macam tuh? Haa.. Sebab Mieyra baru jehh berwhatsup dengan kawan Mieyra yang sorang nie. *Kawan sekampus Mieyra. Dia mintak number pak cik prebet kat sana. *Maklumlah i nie jenis yang simpan semua number. So, diorang mintak dengan Mieyra. Kawan Mieyra nie cakap lahh dia dah nak pergi sana. Tetiba pulak hati nie rasa sayu. Sayu gilerr nak leave my hometown !


Kebetulan diorang malam nie dah kena pergi sana dah. Sebab diorang tuhh JPK kan. JPK tuh ape? JPK was like Jawatankuasa Kolej. You know, orang yang settlekan tempat dan penginapan pelajar. Haa.. Diorang lahh. Nasib baik Mieyra tak terpilih walaupun Mieyra pergi jehh interview JPK dulu.. Hehehehe..


Ape pun time goes by... And i have to accept it ? Mieyra pergi untuk belajar tinggi tinggi untuk berjaya. For my mom and dad and also for negara. Yeahh ! That's the spirit .. Right.. Right.. Right... ?

Kesian lappy dari pagi sampai malam tak rehat sebab tuan dia nie asyik bukak dia sebab nak mendownload cerita yang best best. Takpe laa lappy, nanti kau boleh rehat puas puas nanti balik Bertam sebab tuan kau akan busy n takde masa dengan kau. Nanti kau akan tahu erti kesunyian. Hahahaha


Ermm.. Dah takde ape nak tulis dah. Sape sape yang baca ape yang Mieyra tulis nie mesti cakap Mieyra nie sedang merapu dengan feeling sendiri di malam malam yang makin membuta nie kannn ? This is how i express my feeling actually.. Hikkkss^^ Okeyy lahh, nak tengok cerita favorite Mieyra Kau Aku Kita. Adios guys !
Kbaiii :) 

2 comments:

Ana Fatihah said...

I know that feeling. Huhu.
But, yeah! Harus kuat! :D

Mrs.Naa said...

Hehehe. ya ! i think that's right.. Thanks anyway :)

Post a Comment