Segmen : Jom Kenali Follower Anda By Mawar Sufi


21/11/2015
11.31 AM

Hye ^_^

Hari nie Mieyra tertarik nak join segmen kat bawah nie haa ..


Klik kat banner kalau korang nak join erkk :)

Serba sedikit about myself :

**Menetap (Negeri) : Mieyra stay kat Kelantan

**Kejaya/Study : Full time study at Uitm Pulau Pinang Kampus Bertam

**Sebab anda Blogging : Sebab Mieyra Blogging just nak anggap blog nie sebagai diari online yang Mieyra boleh share pengalaman or anything about me to rakan rakan di alam maya :D

**Pernah join mana mana Blogger Club ? : Jawapannya tak pernah tapi berkeinginan nak join. Tunggu masa yang sesuai hahaha..

Nyatakan kelab tersebut : In Sha Allah akan datang :)

Yang ditag : IZYAN YAN & FIXQRI MALEK

Kbaii :)

6 comments:

Mawar Assufi - akinassufi said...

Wahh .. Warga UiTM juga yaa... Saya UiTM Machang Dip dulu.. :) Sekarang je Shah Alam dah . kihkih

Salam ukhuwwah. terimaksih sudi join yaa :)

Riana LittleCuties said...

Salam mrs.Naa

akak follow kamu jugak ye...

Oh org kelantan ye...pantai timur.... sama dengan akak...akak org pahang.. ;-)

Semoga cemerlang dalam pelajaran ye

Ima Hamdan said...

Hai, salam perkenalan.
Jom singgah sini pulak ;)

http://imahamdan.blogspot.com/2015/11/segmen-jom-kenali-follower-anda-by.html

Mawar Assufi - akinassufi said...

Jemput singgah jumpa kawan baru :)

http://naurahnawwarah.blogspot.my/2015/11/senarai-peserta-segmen-jom-kenali.html

Ayu Farahana said...

Wahhh. Kelantan tu kampung Ayu area Pasir Mas hehe http://farahanasharif.blogspot.my/2015/11/segmen-jom-kenali-follower-anda-by.html

sofie adie said...

salam kenal2 ^_^

Post a Comment