Lappy Looks Brand New One


21/11/2015
12.09 PM

Hye ^_^

*Pakai earphone and into my own world

Annyong Guys ! Lama tak buat entry untuk diri sendiri kan? Haiihh. Elekk laa.. Baru beberapa hari tinggal blog.

Bukan tinggal sangat pun sebenarnya. Mieyra bukak lahh blog kesayangan nie. Hari hari bukak cuma tak buat entry je. Habis tuh Mieyra bukak blog buat nape kalau tak buat entry? Hahaha

Macam lah bukak blog nie just untuk buat entry je kan? Banyak benda sebenarnya Mieyra buat dengan blog nie. Salah satunya Mieyra baca orang lain punya entry. Dh Mieyra not i mood nk taip n jejari runcing Mieyra tak nak menari nari atas keyboard macam hari nie Mieyra just jalan jalan sambil follow follow blog orang lain. Mieyra suka baca orang lain punya blog kalau Mieyra malas nak buat entry. Suka baca para blogger yang hebat hebat nie merapu di blog diorang. Hehehe *Jangan marah.


Lagi satu, punca Mieyra malas nak buat entry di blog nie sebab Mieyra hantar lappy Mieyra yang "sakit" nie pergi "klinik". Ya, for some "checkup" lahh takut takut ada ape ape masalah. Mmg ada pun. Biasa lahh dah lama bekerja dengan tuan dia yang tak faham perasaan si lappy nie. *Lappy ada perasaan ke ehh? Yang selalu suruh kerja overtime hahaha. Jahat sungguh tuan dia.

Kadang kadang lappy pun perlu pergi servis. Sekali sekala ape salahnya. Dah setahun kot lappy berkerja dengan Mieyra, buat assignment buat kertas kerja n so on. Mieyra pun hantar lahh dia p kedai komputer. Suruh tengok tengok ape yang patut sbb dua tiga hari sebelum Mieyra hantar tue lappy asyik hang je. Nak buat kerja pun susah. Habis Rm60 hinggit hantar dia p sana. Tapi servis dia memang terbaik bakk hang! My lappy looks like brand new after that. Mieyra felt so happy. 

Harap lepas nie lappy dh tak meragam dh. 

Kbaii :)

3 comments:

Sheila Adziz said...

seronok bila dapat service terbaik... puas hati kan sis :)

alia azman said...

dah lama nk g servis..t selalu x de masa dan bila ada masa..x de duit akk..hahah

Nabila Syifa said...

lepas ni lappy mesti tip top mcm baru

Post a Comment