GiveAway Poskad Vintage


23/11/2015
9.00 PM

Hye ^_^

Korang ! Tadi Mieyra scroll Mieyra punya bloglist, just nak baca post post daripada blogger yang Mieyra follow. And then, Mieyra tertarik lahh dengan satu giveaway nie.



Giveaway Poskad Vintage tau. Macam best jerr kan? Bukan macam, memang menarik lahh hadiah dia. Sebab tuh Mieyra tertarik bagaikan magnet menarik benda besi untuk join GA nie. Korang pun mesti nak join jugak kan? Seperti biasa lahh, klikk banner k..


*Nie hadiah kepada pemenangnya. Cantik .. Betul tak? Hehehe

Kbaii :)

5 comments:

KasihShadz said...

Singgah sini..
semoga berjaya ye..
http://kasihshadz.blogspot.my/2015/11/giveaway-poskad-vintage-bahasa-jerman.html

ILA shafila said...

Good Luck :)

Kim Chaa said...

Good luck . Singgah sini utk first time. Salam kenal :) jemput singgah rumah http://kimchaa.blogspot.my

Siti Aisya Ibrahim said...

Terima kasih sudi join giveaway kita yer :D goodluck tau :D thx sebab dtg blogwalking! :D Muah!

The Kehalusan Kelembutan said...

salam singgah dari GA sama , semoga ada rezeki ye! ^^

Post a Comment