Chapter 1 : The Beginner

4/11/2015
3.00 P.M

Hye ^_^

Bismillahirrahmanirahim . Hehehe. Macam kekok pulak . Hahaha . Ok , let me introduce myself . My name is Nur Azmira Azrin. I'm 19 years old. Ok, biarpun nama kat blog nie "Mrs.Naa", but in entry, i just preferred as Mieyra. Yup Mieyra. Tu nama orang panggil kat sy hehehe. Actually, this is not my first time blogging here. Mieyra ada satu lagi blog tapi blog tu Mieyra dah delete disebabkan masalah tertentu. Ape Masalahnya tu ? Ermm .. Mieyra tak boleh bagitahu . huhuhu.

Terus terang, my second blog lagi cantik dari yang first punya. Mieyra ingat Mieyra first buat blog tu masa mieyra umur 16 tahun. Waa .. Dah lama kan sebenarnya Mieyra berblog nie ? hehehe. Tapi Mieyra tinggal kejap dunia blog nie sbb nak fokus study. Study laa sangat kan .. hahaha .. Sekarang pun Mieyra masih  lagi study cuma sekarang semester break tu yang rasa sangat nak buat blog yang kedua nie .

Kalau korang nak tahu, seharian Mieyra dukk godam2 bende alahh nie. Ye laa, Mieyra pun nak blog nie cantik macam blog yang lain jugak kan? Hehehe. But, since i left my blog, bila masuk balik dunia blogger nie still blog Ben Ashaari dan blog Lyssa Faizureen ranking yang pertama. Fuhh. Diorang memang active sangat dunia blogger nie kan ? hehehe

Nak tahu tak macam mana Mieyra boleh trfikir address blog nie ? alahh yang http://crystalviolent.blogspot.com/ tu. A'a .. Macam mana Mieyra boleh terfikir nak buat address gitu erkk ? hehehe. Orang sains akn kenal ape itu "crystal violent". Tak lahh, time nak buat address nie punya laa lama fikir nak letak address ape kan. Tetiba pulak Mieyra teringat time experiment microbiology sem lepas . Mieyra ada guna "Crystal Violent" tu untuk experiment Mieyra. So, Mieyra pun letak laa nama tu . Crystal Violent pun ok jugak kata hati Mieyra hikkksss.

Ok, dalam blog nie Mieyra dah letak facebook, twitter dan instagram Mieyra, sape yang nak follow dipersilakan. Cehh terpromote pulakk hahaha. Tak laa, ape salahnya kan ? Just for making friends :) Tapi twitter Mieyra jarang bukak. Tengok follower di situ pun dah tahu kan. hehehe *malu

Ermmm .. Ape lagi erkkk ? Ohhh, Whatsup dan wechat pun Mieyra ada tapi Mieyra hanya friend dengan orang yang Mieyra kenal je. Terutama di Wechat tu. So, sape yang nak add tu kena kenal Mieyra dulu lahh . hahahaha

Ok, tu je kot untuk sekarang. In Sha Allah Mieyra akan update blog nie dari masa ke semasa :)

Kbaiii :)

2 comments:

leya yeolly said...

wahh ingatkan orang bru. rupanya orang lama juga. hai mieyra. kita sama umur, hehehhe

Mieer Mieyra said...

haii leya :) thanks for visit my blog :D

Post a Comment